Wednesday, April 29, 2009

Pesanan Dan Bayaran

Bagaimana hendak membeli dan membayar di online

Di zaman serba moden dan canggih ini , pembelian di online telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Tidak ada halangan walaupun anda berada ratusan atau ribuan kilometer dari saya, adalah amat mudah untuk membeli produk yang saya paparkan di blog ini. Anda dinasihatkan supaya mengikuti langkah-langkah dibawah untuk mempercepatkan proses penghantaran.

Perhatian :

Setiap hari BEKERJA ISNIN - JUMAAT, pesanan dan bayaran sebelum pukul 3 akan di POS pada hari yang sama dan tertakluk pada STOK. Jika Pesanan dan bayaran selepas pukul 3 akan dipos pada keesokkan harinya.

Anda boleh memperolehi produk tersebut didalam tempoh 1-3 hari selepas pesanan dan pembayaran dibuat. Mudahkan ...

Untuk membeli produk yang bermutu, selamat dan tanpa kesan sampingan ini di online sila ikut langkah-langkah seperti dibawah:

1. Pastikan nama produk , kalau harga dah dinyatakan termasuk penghantaran maka anda tidak perlu menambah untuk kos penghantaran.

2. Selepas itu anda bolehlah email atau SMS kepada saya untuk pengesahan ( guna kedua-dua kemudahan adalah digalakkan untuk mendapat respon segera)

a. email - anwar@solaris-marketing.com atau sales@solaris-marketing.com

b. SMS 019-309 8980 atau 019-257 0023

3. Selepas pengesahan anda perlu membuat pembayaran di Maybank atau CIMB, terdapat 3 cara untuk pembayaran iaitu melalui pembayaran online atau di mesin deposit wang tunai di Maybank atau CIMB dan menggunakan WANG POS MALAYSIA.

Cara-cara untuk membuat pemindahan (transfer) wang melalui talian (online):

Pemindahan wang melalui Maybank2u, masukan email anwar@solaris-marketing atau khairulanwar.mustafa@gmail.com di RECIPIENT EMAIL dan kami akan mendapat maklum balas mengenai pembayaran anda melalui email.

Pemindahan wang melalui CIMBclick, masukan email anwar@solaris-marketing atau khairulanwar.mustafa@gmail.com di RECIPIENT EMAIL dan no.telefon dan kami akan mendapat maklum balas mengenai pembayaran anda melalui SMS dan email

a. Akaun Maybank - 5142 - 2600 - 3428


b. Akaun CIMB - 1215-0005195-20-5 / 1223-0073031-52-8c. Akaun Bank Islam - 12-029-02-064257-5

Kesemua akaun ini di atas nama : Khairul Anwar Bin Mustafa. Sekiranya membuat pembayaran di online sila sertakan email seperti diatas sebagai "recipient email", ini bertujuan untuk mempercepatkan proses pengesahan bayaran. Sekiranya di mesin deposit wang tunai anda hanya perlu scan atau SMS no rujukan pembayaran. Sekiranya anda menggunakan WANG POS MALAYSIA sila tulis Bayar Kepada / Pay To : Khairul Anwar Mustafa di WANG POS MALAYSIA tersebut.

Selepas itu sila nyatakan , nama penuh anda, alamat lengkap dan nombor telefon. Anda dinasihatkan memberi alamat pejabat atau alamat yang boleh dihubungi sewaktu penghantaran. POS LAJU akan menghantar seawal jam 9.00 pagi sewaktu waktu pejabat.

4. Pihak kami akan menyediakan pesanan anda dan akan dikurierkan terus ke alamat anda ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja (tidak termasuk cuti am dan cuti umum). Kami akan menggunakan perkhidmatan POS LAJU. Sekiranya stok mencukupi atau destinasi berdekatan bandar-bandar besar biasanya 1 hari bekerja sahaja.

Setelah semua proses telah dibuat anda hanya perlu menunggu van atau motosikal POS LAJU sahaja, sekiranya ingin mengetahui status atau di mana pesanan anda berada, anda boleh "tracking" pesanan anda dengan menaip kod slip POS LAJU dengan lengkap contohnya didalam Malaysia semua kod bermula dengan EN 123456 MY tetapi bila menggunakan "online tracking sila taip EN123456MY. (akan diberikan kepada yang ingin kod tersebut melalui sms) . Untuk tracking sila klik sini

Perhatian :

Setiap hari BEKERJA ISNIN - JUMAAT, pesanan dan bayaran sebelum pukul 3 akan di POS pada hari yang sama dan tertakluk pada STOK. Jika Pesanan dan bayaran selepas pukul 3 akan dipos pada keesokkan harinya.


Semoga anda ceria-ceria selalu

No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com