Tuesday, June 30, 2009

Tunera Gold - Herba Homeopathy Untuk Kesihatan Seksual Wanita

Bila di sebut mati pucuk, kita tunding jari pada kaum Adam sahaja, tetapi wanita juga mengalami mati pucuk, ish...ish marah kaum Hawa bila saya kata begitu. Apa yang menarik mati pucuk dikalangan kaum wanita adalah lebih tinggi berbanding kaum lelaki. Ambui...ambui doc ni meraban ke ? mesti la kaum wanita akan kata begitu kan.... Percaya ke tidak percaya fakta dari kajian menunjukkan lelaki hanya mewakili 31 peratus sementara wanita 43 peratus yang mengalami masalah disfungsi seksual.

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2007&dt=1028&pub=utusan_malaysia&sec=Kesihatan&pg=kn_05.htm&arc=hive

Simptom Female Sexual Dysfunction (FSD) atau Disfungsi Seksual Wanita ialah seperti ketiadaan libido (kehendak seksual), sukar untuk merasa berahi dan kesakitan sewaktu melakukan hubungan intim.

Punca atau atau sebab-sebab terjadinya FSD ?

Secara psikologi punca-punca terjadi FSD adalah diakibatkan oleh .... pasangan yakni suami , baru nak tunding jari kat kaum isteri tetiba suami pula jadi punca... ni yang payah kan tetapi itulah hakikatnya. Akibat dari kelemahan seksual si suami seperti mengalami ED (mati pucuk) dan mengalami pancutan ejakulasi terlalu cepat sehingga isteri merasa tidak ada kepuasan kepada hubungan seksual tersebut lalu menjurus kepada FSD. Kalau tak percaya sila baca kajian yang di siarkan di Utusan Online pada link diatas.

Rawatan

Pelbagai ubat dan penawar boleh didapati dipasaran, cuma yang selamat atau tidak selamat sahaja menjadi persoalanya. Pil biru yang amat popular di katakan berkemampuan untuk "mati atas perut" sewaktu bersama. Reputasinya amat baik untuk membantu masalah ED namun kesan sampingannya aduhaiii... amat menakutkan.

Remedi Homeopati Untuk FSD & ED

Seperti gambar di atas yang berlabel biru bernama Tunera Gold with Ginko Biloba dan yang berlabel hijau Damiana Gold yang telah lama berada dipasaran dan telah mampu merawat ED walaupun mengambil sedikit masa. Sekiranya isteri anda mengalami FSD berkemungkinan anda mengalami ED juga , tahap ED anda berkemungkinan masih mampu melakukan hubungan seksual cuma pancutan terlalu awal menjadikan isteri anda secara psikologi menjurus FSD. Oleh itu saya mencadangkan isteri dan suami mengambil remedi dan harapan malam anda sentiasa seperti MALAM PERTAMA layaknya.

Herba Homeopathy yang dirumus dalam persediaan Tunera Gold with Ginko Biloba adalah hampir sama dengan tetapi perbezaannya Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai Pulsatila dan Ginko Biloba. Hasil uji kaji makmal remedi ini amat selamat dan bebas dari bahan logam berat (heavy metals) , bukan kumpulan rock tau tetapi bahan-bahan merbahaya seperti Arsenic , Cadmium , Lead dan Mercury.

Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai esan terapuetik seperti berikut bila anda mengamalkan,
 • Menambah baik libido yang hilang
 • Menambah baik simptom kekeringan di vagina sewaktu bersama
 • Menambah baik stamina dan mengurangkan kelesuan
 • Menambah kesuburan
 • Menjadikan klitoris merasa lebih sensasi sewaktu hubungan intim
 • Bertindak menjadi remedi diet, kerana bila mengamalkan Tunera Gold with Ginko Biloba anda akan merasa lambat lapar.
Harga

Harga Tunera Gold with Ginko Biloba ialah RM170 sebotol didalam botol 50ml yang cantik seperti didalam gambar , pakej untuk suami dan isteri yang ingin membeli sekaligus saya menawarkan promosi terhad RM295 termasuk penghantaran. Anda jimat RM45 ... apa lagi pesanlah sekarang ....:)


Untuk pesanan sms ke 019-257 00 23 atau email ke sales@solaris-marketing.com

3 comments:

 1. info tentang female sexual dysfunction kat sini - Female Sexual Dysfunction

  ReplyDelete
 2. 1 set RM130 ? atau 1 - tunera RM130. Jika 1 RM130 sila beri link penjual tersebut, kerana saya khuatir anda telah membeli produk palsu. Produk tunera dan damiana gold hanya boleh didapati melalui blog ini dan rakan-rakan network (saya adalah sole distributor). Jika dijual murah pun itu hanya sewaktu promosi terhad dan sementara sahaja

  ReplyDelete

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com