Wednesday, April 14, 2010

Ketiak yang hitam boleh dicerahkan semula?

Pengumuman : Sabun CCS stok masih belum tiba... saya memohon maaf di atas kelewatan ini, tetapi sabun Merrygold juga mempunyai kesan yang hampir sama dengan CCS. Oleh jangan risau yer


Perghh!! bak kata kawan saya orang Muo (Muar), "power tu, ketiak yang hitam boleh dicerahkan semula?" (bahagian lain juga dapat dicerahkan seperti celah kangkang, minta maaf beribu maaf yer saya hanya ingin menyampaikan info kebetulan Cik Muo mencuba semua area yang didapati tidak menarik untuk dicerahkan). Dia menyapa saya di YM dikala anjing menyalak sayu-sayu, seram juga tapi biasalah anjingkan, dia tengah test vokal dia tu ... biarkan anjing dan salakkannya, berbalik kepada kawan a.k.a pengguna setia produk-produk homeopati yang saya pasarkan ini, ialah salah seorang sukarelawan untuk mencuba produk terbaru Carmino Complexion Cream (CCC) dan Carmino Complexion Soap (CCS) untuk mencuba keberkesanannya sebelum saya membuat penampilan sulung untuk kedua-kedua produk tersebut di blog ini. Terdapat tiga orang yang menjadi sukarelawan untuk mencuba produk kecantikkan berasaskan herba homeopati ini, namun Cik Muo (saya namakan dia Cik Muo), memberi respon yang terpantas didalam masa 3 minggu.


Apakah rahsia Cik Muo?

Cik Muo telah menggunakan Carmino Complexion Soap (CCS) bukan hanya di muka tetapi diseluruh kawasan yang difikirkan untuk mencuba dicerahkan terutama di ketiak, celah kangkang dan kesan hitam akibat pemakaian kasut dan seluruh tubuhnya. Carmino Complexion Cream (CCC) hanya sesekali disapu pada kawasan-kawasan tersebut kerana Cik Muo khuatir cepat pula habis krim tersebut. Dalam masa 3 minggu gabungan Carmino Complexion Soap (CCS) dan Carmino Complexion Cream (CCC) sudah berupaya mencerahkan kulit muka, ketiak dan kawasan-kawasan yang dinyatakan tadi, menghapus jerawat, menghapus jeragat, menghapus blackhead dan whitehead dan memudarkan parut-parut lama. Senyum lebar Cik Muo kerana tidaklah semahal mana pun produk yang berasaskan bahan-bahan semulajadi seperti Carmino Complexion Cream (CCC) dan Complexion Soap (CCS) ini, tetapi boleh memberi kesan yang "impak maksima"

Bahan-bahan yang digunakan didalam Carmino Complexion Soap (CCS) adalah sama dengan Carmino Complexion Cream (CCC) tetapi Carmino Complexion Soap (CCS) ditambah Echinacea iaitu bunga yang mendapat nama besar sebagai "pencuci darah" atau "detox" bagi merawat pesakit-pesakit kulit.

100% bahan-bahan yang dirumuskan untuk kedua-dua produk ini ialah bebas dari bahan yang berasaskan haiwan tetapi menggunakan bahan-bahan berasas tumbuhan, bunga-bungaan dan sayur-sayuran untuk asas krimnya, bahan-bahan utama ialah Aloe vera, Calendula (Bunga Marigold), Mahonia aqui (tumbuhan yang berbuah beri), Cane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ, Sandalwood oil (minyak beraroma) dan krim yang telus air (berasaskan dari sayur-sayuran).Dua orang sukarelawan lagi saya namakan mereka Cik Kedah dan Cik Ganu juga memberi respon yang memberangsangkan. Mereka juga amat berpuashati kerana muka mereka yang kusam, nampak berminyak, berjeragat, berparut dan berjerawat semakin menunjukkan perubahan yang ketara baiknya, makin cerah makin berseri-seri ujar mereka. Cik Kedah dan Cik Ganu menggunakan Carmino Complexion Cream (CCC) dan Carmino Complexion Soap (CCS) setiap hari selama 3 minggu dan CCC digunakan setiap malam dengan membiarkan semalaman.

Nota : Cara penggunaan Carmino Complexion Cream (CCC) ialah dengan mencuci muka dengan air suam mengguna Carmino Complexion Soap (CCS). Selepas dikeringkan muka dengan tuala bersih mereka akan menyapu keseluruhan muka dengan Carmino Complexion Cream (CCC) secara kaedah putaran jam dan biarkan semalaman.

Tanpa berlengah-lengah lagi saya pun terus mencuba kedua-dua produk ini, saya pun ingin kelihatan berseri-seri dan gebukan.....

Untuk pesanan sila SMS ke 019-309 89 60 atau email ke sales@solaris-marketing.com, untuk info cara pembayaran sila ke sini

Harga :

  • Carmino Complexion Cream (CCC) harga promosi RM70
  • Carmino Complexion Soap (CCS) harga promosi RM40
  • Pakej untuk kedua-dua produk RM100.
Penghantaran adalah percuma keseluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com