Tuesday, July 20, 2010

Produk BC, CCC dan CCS Memang Power Doc!!


Begitulah luahan perasaan gembira seorang pengguna produk BC01, BC04, BC16, CCC dan CCS. Tetapi kali ini saya amat bertuah kerana diizinkan untuk menyiarkan wajah ala-ala "Ayu Raudah" seperti yang kerap dipuji oleh suaminya, dia rasa suaminya hanya ingin mengambil hati sahaja, tetapi rakan-rakan sekerja pun sudah "jealous" dengan wajah barunya.
Jeragat, whitehead, blackhead dan kesan-kesan parut boleh dikatakan 95% hilang didalam tempoh 3 bulan dia mengguna produk yang selamat dan tanpa kesan sampingan. Siapa kata bahan kosmetik sahaja yang mampu mencantikkan wajah, bahan-bahan dari alam semulajadi juga mampu mencantikkan wajah seperti di atas.

Wanita yang cantik adalah wanita yang sihat dalamannya dan cantik luarannya. Betul tak?

Nota : Gambar dan testimonial yang disiarkan ini telah mendapat keizinan secara lisan dari tuan punya gambar, dan yang pertama disiarkan disiarkan di online. Jika ada mana-mana web atau blog yang ingin mengguna gambar ini sebagai testimonial, adalah perlu menghubungi DrCoOL untuk memohon keizinan, ia adalah tertakluk kepada kebenaran tuan punya gambar ini.

4 comments:

 1. sy mengalami mslh jerawat bertahun lamanya... mohon panduan u cuba produk nih...

  ReplyDelete
 2. jerawat yang lama , untuk sembuh perlukan ubat makan dan kalau boleh kirim gambar kepada saya untuk melihat dan memberi cadangan. Hantar gambar ke khairulanwar.mustafa@gmail.com

  ReplyDelete
 3. ibu hamil blh tak ambik bc16

  ReplyDelete
 4. Produk BC amat selamat untuk ibu-ibu mengandung ...

  ReplyDelete

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com