Tuesday, February 22, 2011

Carmino complexion cream dalam pek baruLama juga saya tak buat pos di blog disebabkan "bz" tak henggat menguruskan beberapa perkara yang perlu diselesaikan sebelum "date line" , Alhamdulilah dalam sibuk-sibuk pun dah siap pek baru Carmino complexion cream (CCC) . Kuantitinya sama tak berubah tetap CCC yang asli, harga pun tetap sama walaupun bekasnya semakin cun dan lasak, cuma pek dah berubah untuk lebih lasak bila berhadapan dengan pekerja Pos Laju yang gigih berkerja sehingga banyak kes CCC pecah dalam proses penghantaran.


Selepas ini Carmino calendula healing cream pun akan berubah bekasnya, mengikut bekas seperti CCC supaya lebih lasak, begitu juga dengan sabun Carmino complexion soap (CCS) .. di ulang bahan-bahannya masih sama, harga pun sama cuma bekas sahaja dah berubah.

Pastinya lepas ini akan terjadi reformasi kepada pek-pek produk untuk lebih menarik, lasak dan selamat sampai kepada anda semua ... bukan reformasi tu yer ... tu politik hehehe..

Produk baru ... Materia Medica Homeopathy Hair Cream.. dah boleh dibeli , saya akan buat pos mengenainya dalam masa yang terdekat ini...... (klik link di atas untuk info)

2 comments:

  1. hi doc..kenal sy lg x..nak tnye bape ye harga yg ni?

    ReplyDelete
  2. harga sama je ..sila lihat di link PRODUK UNTUK JERAWAT

    ReplyDelete

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com