Wednesday, April 6, 2011

Bio-T3 Skin Forte - Set Menghapus Jerawat

Harga Promosi : RM150 (Harga sebenar RM200), penghantaran adalah percuma

Sebelum

Selepas 3 hari

Di Shoutmix, Facebook dan email, ayat terakhir yang sering ditulis ialah "tolong saya doc". Insya Allah saya akan berusaha untuk membantu dengan membuat research dan percubaan kepada beberapa orang sukarelawan yang sudi mencuba di muka mereka dengan produk terbaru (bukan tikus makmal tau). Saya akan berusaha sedaya upaya untuk membantu anda semua.. hasilnya akan dilancarkan Bio-T3 Skin Forte (asalnya Bio-TT3).

Bio-T3 Skin Forte sudah siap diformulasi dan dicuba kepada beberapa orang sukarelawan. Masalahnya amat sukar untuk mendapat gambar sebelum dan selepas, saya hanya mampu mendapat 1 gambar sahaja (seperti gambar di atas). Keputusan menunjukkan paling pantas 3 hari jerawat akan kecut bila menggunakan Bio-T3 Skin Forte - Acne Spot Treatment, Acne Lift On Gel dan Deep Cleanser yang berasakan Tea Tree Oil.


Sudah boleh memesan Bio-T3 Skin Forte - Set Menghapus Jerawat Harga Promosi : (Harga sebenar RM200), penghantaran adalah percuma, Link
nak pesan klik sini

Formula Bio-T3 Skin Forte adalah berasaskan remedi homeopathy dan bahan organic yang selamat dan lembut. Tea Tree Oil. Mengguna ekstrak bunga-bungaan seperti Calendula, Echinacea, timun, Chamomila dan lain-lain , kolagen dan minyak pati yang hebat seperti Sandalwood dan Lavender.

"Walaupun produk ini belum siap labelnya, Bio-T3 Skin Forte telah dipesan dan digunakan apabila saya mencadangkan kepada pembeli. Maklum balas amat menggalakkan dengan kesan yang pantas dan lembut. Label dan packaging dijangka siap dalam tempoh 2 minggu atau lebih, saya menjangka pada awal bulan Mei semuanya akan siap untuk anda membelinya ......"

Sudah boleh memesan Bio-T3 Skin Forte - Set Menghapus Jerawat Harga Promosi : RM150 (Harga sebenar RM200), penghantaran adalah percuma. Nak pesan klik sini


No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com