Sunday, July 10, 2011

Ubat Kurus Homeopathy


BC20 – Bio Slim Combo

Bio Slim Combo adalah persediaan 100% Biochemic ( garam mineral ) yang amat berkesan untuk mengawal berat badan kepada individu yang sudah mendapat mendapat berat badan yang ideal atau mengalami berat badan di paras “border”.

Gabungan 3 remedi yang hebat dan mendapat testimonial yang memberangsangkan untuk mengawal paras kolesterol, penghadaman dan menjaga kesihatan organ-organ penting otak, jantung, buah pinggang, kelopak mata, tulang, otot-otot dan ligament.

Gabungan 3 remedi Biochemic yang hebat ini ialah :

  • Kali.phos – Nutrisi semulajadi kepada saraf-saraf dari potassium phosphate yang sememangnya sudah terdapat di dalam sel otak dan tisu di saraf-saraf.
  • Cal.flour – Remedi ini untuk menjadikan otot dan tisu yang sesuai dan elastik. Calcium fluoride amat diperlukan oleh otak, jantung, buah pinggang, kelopak mata, tulang, otot-otot dan ligament. Fungsi paling utama remedi ini ialah untuk memastikan dan mengekalkan keadaan fiber tisu yang elastisiti, membolehkan fiber untuk meregang dan kembali kepada bentuk asalnya.
  • Cal.phos – bertindak sebagai pemangkin kepada penghadaman yang sihat di tahap selular. Ia juga membantu di dalam proses terjadinya sel darah baru yang terdapat di tisu-tisu penyambung dan jus-jus penghadaman, yang menjadikan bahan amat penting kepada nutrisi tubuh untuk memproses dari khasiat dari penghadaman. Ia merupakan tonik yang amat baik bagi semua peringkat umur untuk penyerapan tenaga.

Pesanan dan bayaran sila klik sini

No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com