Sunday, April 8, 2012

ABPBH, Baju Sendat Dan Ubat KurusTengok ABPBH seumpama tengok pertunjukan fesyen. Rata-rata artis wanita yang hadir mengenakan pakaian yang sendat-sendat, sampai nak bernafas pun susah rasanya. Shila Hamzah pun tak terkecuali "dressing sendat" sampai nak langkah untuk naik tangga pun terkedek-kedek..opss terngumpat lak hehe.. 


Artis pakai sendat itu hak mereka la kan.. so biarlah mereka dan gaya mereka.. tetapi yang menyampah dan sakit telinga mendengar.. suara-suara (penonton)  yang menjerit-menjerit bila ada pengumuman atau selepas persembahan dibuat.. adoii please lah kita orang Malaysia dan rasanya mereka tu Melayu kan..(atau mereka tu dipaksa suruh jerit-jerit gitu kot?)

Saya sebenarnya nak komen mengenai ubat kurus, nampaknya Dato' Siti Nurhaliza semakin anggun, agak lansing  dan agak sendat juga hehe tapi masih sopan disamping Dato' K. Ubat kurus apa la agaknya Dato' Siti ambil ek ?. Pasti ada rahsianya ...

Mengikut kajian, setiap individu boleh mendapat berat badan yang ideal di dalam masa 90 hari dengan bantuan Phytolacca Americana 3 in 1 dan garlic Dr Reckeweg R79 sekiranya mampu mengamalkan Phytolacca Americana 3 in 1 dan garlic Dr Reckeweg R79 secara berdisiplin serta mengamalkan gaya hidup sihat dengan pengambilan makanan yang rendah lemak serta mengamalkan senaman yang bersistematik sekurangnya 15-30 setiap sesi senaman sekurang-kurangnya 3 kali seminggu.


Untuk kurus seperti Aizat yang dulunya obes memerlukan kesabaran, tak percaya tanyalah Aizat sendiri, bagaimana beliau berjaya menjadi kurus seperti yang anda lihat dia dipentas bersama Dato' M.Nasir malam ni. 


Phytolacca Americana 3 in 1 sudah sinonim dengan program untuk kurus semenjak 2-3 tahun lepas.  Phytolacca Americana 3 in 1 semenjak itu menjadi pilihan ramai kerana bersifat "natural" tanpa bahan merbahaya seperti Duramin. feedback dan testimonial cukup banyak cuma saya aje yang tak sempat nak nak upload ke blog. Paling sukses yang pernah dilaporkan kepada saya (cuma dia tak sudi menjadi glamour untuk disiarkan gambarnya aje hehe) ialah En.Shahril yang pada awalnya mempunyai berat badan 90 kg dan selepas 3 bulan beliau sudah "handsome" dengan berat badan 60 kg dan tubuh yang berotot-otot macho gitu.. bagaimana beliau berjaya? Beliau mengamalkan Phytolacca Americana 3 in 1 dan garlic Dr Reckeweg R79 selama 3 bulan secara berdisiplin. Beliau juga bersenaman secara sistematik walaupun sibuk dengan tugas sebagai pegawai kerajaan yang perlu berulang alik dari Bangi ke KL setiap hari.

Moral of the story, nothing comes easy.. betul tak?
No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com