Friday, February 1, 2013

R79 Dr Reckeweg Dalam Pek Baru

Salam Februari, sedar-sedar dah masuk bulan Februari di tahun 2013. Orang-orang di Wilayah Persekutuan seperti di Kuala Lumpur, hari ini adalah hari cuti umum...seronoknya hehe.. Dah lama saya tak buat pos di blog, kali ini saya ingin memaklumkan kepada sahabat-sahabat semua bahawa garlic R79 Dr. Reckeweg sudah bertukar "baju" seperti gambar di atas. Isinya tetap sama, 48 biji. Jadi anda semua janganlah terperanjat pula bila R79 sudah bertukar kotaknya. Ini adalah R79 Dr.Reckeweg yang asli.

R79 Dr. Reckeweg sangat hebat dan berkesan untuk pelbagai masalah seperti tekanan darah tinggi (high blood pressure) dan kawan-kawannya seperti kolesterol, masalah pembuluh darah, obesiti dan lain-lain. Saya sendiri jadikan R79 Dr. Reckeweg ini sebagai suplemen wajib untuk mengekalkan tahap tekanan darah saya pada kadar yang ideal. 

R79 Dr. Reckeweg adalah "partner" yang popular berganding bahu dengan produk Phytolacca Americana 3 in 1 bagi mengawal berat badan atau menurunkan berat badan. 

Jika sabahat-sahabat semua ingin membuat pesanan silalah ke Jangan lupa LIKE page FACEBOOK kami dan minta 10% diskaun selepas sahabat-sahabat  LIKE   page kami.
 


No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com