Friday, March 7, 2014

Sepia 200 dan Melasma Free Berkesan Sangat Ke?


Orang kata mustahil tapi saya kata Homeopathy boleh!!. 

Dari maklum balas pembeli biasanya di dalam masa 30-40 hari untuk jeragat akan mula pudar. Walaubagaimana pun jeragat dimuka Cik Wayan dan Cik Edith dari Sarawak hanya mengambil masa 14 hari sahaja untuk pudar. 
Seperti biasa soalan para pembeli ialah "berapa lama akan nampak kesan?". Remedi Homeopathy bukanlah produk yang mampu untuk menjanjikan masa sekian-sekian untuk sembuh kerana remedi Homeopathy tidak ada kesan "ubat*" di dalamnya. 

Jika ada kesan "ubat" biasanya akan ada time frame untuk hilang atau sembuh tetapi tidak kekal lama kesan tersebut, kerana ia disembunyikan oleh kesan ubat itu buat sementara waktu sahaja.

Terdapat juga pembeli yang tidak perasan akan perubahan jeragatnya selepas mengambil set jeragat M3 Sepia 200, Melasma Free dan sabun Merrygold atau CCS. Dia tidak perasan dan terperasan bila saya bertanya, apa komen rakan-rakan "ketat" beliau?. Baru dia tersedar "ya lah kawan I kata, jeragat I nampak kurang sedikit". Kadang-kadang bila jeragat dah mula "menyerang" , seseorang itu sudah malas nak membelek muka di cermin lama-lama.


* Definisi Ubat 
Ubat ialah dadah atau bahan yang diambil untuk mengurangkan simptom atau mengubat sakit. Secara umum, ubat dibahagi kepada dua kumpulan; (1) tanpa preskripsi (OTC - Over the Counter atau 'Atas Kaunter'), iaitu ubat yang boleh dibeli di farmasi dan pasar raya tanpa sebarang halangan, dan (2) dengan preskripsi, iaitu ubat yang dibenar dan dicadangkan oleh doktor. Kebanyakan ubat OTC dianggap selamat untuk kebanyakan orang jika diambil seperti dalam arahan. Walaubagaimanapun, perbezaan yang tepat antara OTC dan preskripsi bergantung kepada bidang perundangan.
Ubat selalunya dihasilkan oleh syarikat farmaseutikal. Ada sesetengah dadah telah dipatenkan, yang mana syarikat tersebut memegang hak milik untuk menghasil dan melesenkan sebatian dadah tersebut untuk tempoh masa tertentu. Ubat yang tidak berpaten, dipanggil ubat generik.


Homeopathy boleh!!, wajah Cik Wayan selepas 2 minggu. Tidak ada krim pengelupasan atau laser hanya Sepia 200 dan Melasma Free berserta sabun Merrygold sahaja.

Ini Whatsapp dari Cik Edith
Tanpa saya memohon untuk dijadikan testimonial, Cik Wayan dengan sendirinya mengizinkan saya untuk memaparkan wajahnya di blog ini ..... Alhamdulillah


Berkesan ke tidak Sepia 200 dan Melasma Free ini? Maka jawapannya anda nilailah sendiri.Kalau nak cuba sila type M3 atau M4 (ada krim CCC) dan SMS/Whatsapp ke 019-3098980 atau anda boleh juga Whatsapp ...free je kan guna Whatsapp ni hehehe...


No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com