Saturday, March 22, 2008

Testimonial - Selepas Mengambil IQ & EQ Booster

Puan Arifah bersama permata hati beliau No Hp : 013-2812642

Baru-baru ini saya mendapat maklum balas dari seorang ibu muda yang mengirim email dan melalui ruang sembang maya Yahoo Messenger mengenai betapa bersyukurnya beliau dengan hasil yang ditunjukkan oleh penawar Homeopati.

Puan Arifah berumur 24 tahun dan anaknya baru berusia 12 bulan, beliau mengambil IQ & EQ Booster bersama-sama penawar lain sepanjang tempoh hamil seperti untuk aneamia, morning sickness, untuk pertumbuhan tulang bayi didalam rahim, selusoh homeopati, penawar untuk memudahkan bersalin dan untuk selepas bersalin.

"Saya perasan bayi saya mempunyai tengkuk yang kuat sewaktu 1-2 bulan selepas bersalin, kerana bila didukung bayi saya seakan memfokus sesuatu dan tidak mudah terlayah kepalanya. Dia juga jarang-jarang mengalami kembung perut yang teruk". Diantara petikan kata-kata Puan Arifah.

Puan Arifah juga memberitahu seawal 10-11 bulan bayi beliau telah mula meniti dan bangun untuk berjalan, pada 11 bulan bayi tersebut mula melangkah perlahan-lahan dan boleh berjalan sepenuhnya pada usia 12 bulan.

Bayi tersebut juga mampu meniru percakapan seawal umur 10 bulan dan menyebut dengan agak fasih. Dapat menghafal apa yang diajar dan disuruh.

Pada usia sekarang pada 12 bulan bayi tersebut sudah boleh menutur perkataan dengan agak jelas dan menghafal nama-nama anggota tubuh badan.

Pastinya kanak-kanak yang sihat dan cerdik mereka agak aktif dan agak memenatkan untuk mengawal kerenah mereka. Sehingga kini Puan Arifah terus memberi anaknya dengan IQ & EQ Booster dan beliau sendiri mengambil untuk diri sendiri bagi memberi nutrisi yang secukupnya pada otak beliau dan anaknya pada otak beliau dan anaknya.Video diatas ialah Danish Mustafa berumur 24 bulan yang diberi IQ & EQ Booster semenjak ibunya mengandung se awal 1st trimester.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com