Saturday, February 21, 2009

Tubuh Yang Menarik Tanpa Kesan Sampingan

Bagi sesetengah wanita untuk mendapat tubuh yang menarik, wang ringgit bukanlah ukuran atau sekatan lagi. Bila terdengar sahaja produk yang dikatakan baik dipasaran tanpa mengira kesan sampingan atau bahaya yang bakal menanti terus menjadi pilihan bagi mereka yang amat kepingin untuk kelihatan ramping dan menawan.

Saya sering mendapat email atau pertanyaan di Yahoo Messenger mengenai kesan sampingan yang sering dihidapi oleh pengguna Pil kurus yang menggunakan bahan-bahan kimia seperti Sibutramin, kesan yang diberi oleh Sibutramin ini amatlah merbahaya kerana boleh menyebabkan peningkatan tekanan darah (darah tinggi). Bagi pesakit yang telah sedia ada masalah jantung ia boleh menjurus kepada cardiac arrhythmia atau strok.

Pengguna-pengguna terdedah kepada pelbagai kesan sampingan sehingga yang boleh menjurus kepada kematian, kenapa kita perlu memperjudikan nyawa kita demi kecantikan?. Pelbagai jenama dan pelbagai bahan "drugs" yang menjadi bahan utama seperti Orlistat atau Xenicol, Celevax selain dari Sibutramin

Kesan sampingan yang bakal menanti kepada pengguna Orlistat dengan jenama Xenicol.

SIDE EFFECTS: Fatty/oily stool, oily spotting, intestinal gas with discharge, bowel movement urgency, poor bowel control, or headaches may occur. If these effects persist or worsen, notify your doctor promptly. Intestinal side effects (e.g., oily stool) may increase in intensity if you exceed your daily dietary fat allowance. If you notice other effects not listed above, contact your doctor or pharmacist.

Menakutkan! itulah saya boleh katakan. Ada satu kes beliau tidak dapat tidur (insomnia) selama 3 hari kerana pil lansing yang mempunyai bahan Sibutramin.

Oleh itu saya sebagai pengamal homeopathy, rasa terpanggil untuk menawarkan produk yang berasaskan organik dan 100% bahan yang diproses dengan kaedah homeopathy yang telah dibuktikan dimakmal dan trial yang dilakukan pada manusia, terbukti selamat dan tidak mempunyai kesan sampingan yang teruk dan merbahaya. Apa yang dipanggil bukanlah kesan sampingan atau side effects tapi di panggil aggravation iaitu tindak balas sahaja. Tindak balas dari penawar homeopathy hanyalah sekadar kemungkinan terjadinya diuretik (gangguan ringan diusus) itu pun jarang-jarang dilaporkan terjadi. Pengguna Phytolacca Americana 3 in 1 juga akan merasa agak dahaga sewaktu mengawalkan tabet ini. Kesan yang jarang-jarang terjadi , pengguna akan merasa berdebar-debar dan rasa sedikit sakit di dada.

Ia menggunakan bahan dari alam semulajadi dan tanpa bahan inhibitor (yang menyekat proses semulajadi) yang tidak mempunyai sabutramin tetapi kesan yg pantas boleh dihasilkan sekiranya mengikut dos yang di tetapkan.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com