Tuesday, April 7, 2009

Remedi Terbaru Untuk Turunkan Berat Badan

Tubuh Yang Cantik Idaman Semua


Setiap insan inginkan tubuh yang menarik, tidak kira wanita mahupun lelaki. Set ubat kurus kesemuanya mahal-mahal belaka. Saya sendiri pun mendapat maklum balas di email meminta saya menyediakan pilihan "ubat kurus" yang ekonomi dan yang berstatus "mewah", bagi memberi pilihan kepada para pembeli.

Oleh itu saya telah mengimport produk homeopathy ini dan ia hanya RM110 (termasuk kurier) untuk sekotak yang mempunyai 90 biji. Mengikut anggaran pengambilan 1 kotak untuk selama 13 hari penggunaan. Ia diberi nama Phytolacca Americana 3 in 1 Formula (seperti gambar dibawah).

Ia adalah formula 3 in 1 yang mampu mengawal berat badan dengan berkesan, tidak dinafikan remedi yang berkonsepkan cecair lebih effektif berbanding tablet tetapi sekiranya diamalkan dengan berdisiplin ia akan menunjukkan hasil juga.

Perbezaan saiz tablet dengan syiling 20 sen


Walaubagaimana pun saya bersyukur kerana telah ada remedi pilihan bagi semua peringkat kuasa membeli. Sila email ke sales@solaris-marketing.com atau sms 019-257 0023 / 019-233 12 46 untuk pesanan.

Garlic R79No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com