Wednesday, November 18, 2009

Testimonial SS-Q1 & SS-Q2

Cara-cara untuk memesan di online klik sini

Pada satu tengah malam yang dingin, tiba-tiba satu SMS masuk ke handphone saya. "haram ke tidak ubah kejadian Allah , seperti contohnya membesarkan payudara?". Saya terdiam sejenak, merenung keluar ... haram ke? saya bukan Mufti nak buat fatwa!.

Kalau surgeri memang haram itu saya yakin para-para mufti akan kata haram , mana tidak Michael Jackson dari hitam jadi gebu ... itu haram , Dolly Parton dari sebesar buah betik membesar jadi sebesar kelapa tua ... itu haram!.

Tetapi kita bukan buat surgeri tapi guna remedi yang di minum untuk dapatkan size yang agak besar, pejal dan montok.. untuk suami bukan untuk orang lain kan..Orang gemuk yang ambil ubat kurus mesti garu kepala kerana dari gemuk bila ambil ubat kurus jadi kurus... semua haram la jadi biar je jangan kurus, biar aje penyakit datang jangan makan ubat..

Bila dia dapat jawapan tersebut terus dia order 2 set SS-Q1 & SS-Q2 dan empat kotak Phytolacca Americana 3 in 1. Jangan bagitau sesiapa tau dia diantara pemberi testimonial di bawah.

Testimonial SS-Q1 dan SS-Q2

Wan Suriati, Kota Bharu Kelantan, 24 tahun

Saya bertubuh agak besar , kawan-kawan komen size payudara saya tak seimbang dengan tubuh saya, kawan saya mencadangkan untuk ambil SS-Q1 dan SS-Q2, dalam minggu pertama saya rasa coli yang saya guna agak ketat dan terasa payudara saya agak berisi dan pejal, saya ingat hanya perasaan sahaja. Namun bila saya memakai coli yang dulunya longgar dan saya jarang-jarang menggunanya , saya amat gembira kerana coli tersebut pun rasa ketat dan penuh.

Saya merasakan payudara saya makin pejal , berisi dan montok . Malah masalah haid saya pun semakin baik dan teratur.


Kamsiah, Bandar Baru Salak Selatan


Akibat dari kesibukkan kerja saya asyik “skip” minum SS-Q1 dan SS-Q2, kadang-kadang campur dalam Nescafe susu atau Milo susu kerana tak sempat. Dalam satu hari 1 kali atau 2 kali sahaja saya mengambilnya. Apa yang menakjubkan dalam minggu kedua saya merasa kelainan pada payudara saya kerana terasa makin besar , padat dan berisi.

Lepas ni saya akan ambil secara teratur untuk mendapat size idaman saya.


Martini, Tutong Brunei Darussalam


Sudah lama saya idamkan payudara yang lebih pejal dan tegang selepas melahirkan anak, saya guna krim, pil herba dan bermacam-macam lagi tetapi semuanya seolah “kebal” dengan diri saya, kalau ada perubahan pun hanya sedikit. Selepas terbaca di blog homeopathy2u, saya dapat dapat rasa ada kelainan kerana ia berbentuk cecair dan didalam botol spray yang amat mudah di ambil.

Saya pun memesan 2 set sekaligus SS-Q1 & SS-Q2, yang menariknya SS-Q2 digalakkan untuk diambil bersama susu atau soya. Dalam masa 3 hari pesanan saya tiba, tidak sabar rasanya.

Terima kasih SS-Q1 & SS-Q2, hasilnya saya amat puas hati dan bersyukur kerana di dalam masa 1 minggu saya terasa payudara saya mula alami perubahan yang positif dimana saya dapat rasakan ia mula tegang. Minggu ketiga saya mula terasa baju dalam saya seolah ketat, suami saya juga memberi komen yang memberangsangkan. Ialah untuk siapakan …..

Kini masuk minggu ke enam dan saya mula tidak selesa dengan cup B yang saya pakai sekarang dan bercadang untuk membeli coli cup C.


T.J , Brisbane Australia, Pelajar Malaysia di Australia


Dari sewaktu anak dara saya sememangnya agak tomboy, dan dari dulu payudara saya agak kecil, rasanya akibat genetic kerana ibu saya juga mempunyai saiz yang kecil. Tambahan pula metabolisma saya memang tinggi. Berat saya seolah mustahil untuk naik walaupun pelbagai diet saya ambil.

Kawan saya di Malaysia telah mencuba SS-Q1 & SS-Q2 dan dia telah berjaya didalam 2 bulan, beliau mendapat pertambahan 2 inci. Tanpa berlengah saya pun membuat pesanan dan menerimanya dalam masa 5 hari.

Yeay!! Suami saya pun merasa seronok dengan perubahan yang terjadi, katanya “agak besar dari biasa” setelah saya mengamalkan lebih dari 3 minggu. Paling mengembirakan saya ialah masalah senggugut yang saya alami sejak dulu juga semakin berkurangan dari tahap teruk ke tahap biasa-biasa sahaja. Malah saya juga sedang menyusu bayi, dan susu badan saya juga bertambah kuantitinya.


Banyak lagi testimonial yang baru diterima , saya akan upload ke blog dari masa ke semasa.


Cara-cara untuk memesan di online klik siniNo comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com