Monday, February 15, 2010

Echi-A - Remedi Cuci Darah Yang HebatHomeopati mempunyai senarai yang panjang untuk merawat pelbagai penyakit, di antaranya penyakit yang berkaitan sistem dalam tubuh, sistem anti-bodi dan remedi pencegahan untuk pelbagai penyakit seperti H1N1, Denggi dan Chikungunya.

Namun penyakit kulit yang diakibatkan oleh darah yang kotor dan bertoksik merupakan antara masalah kesihatan yang semakin menjadi-jadi dan terdapat pelbagai ubat-ubatan yang mendakwa mampu merawat dan menyahtoksik tetapi secara tidak langsung meninggalkan kesan sampingan yang tidak kurang bahayanya kepada para pengguna. Homeopati menawarkan remedi yang selamat dari alam semulajadi seperti
Echi-A yang dibuat dari ekstrak bunga purple con-flower yang amat cantik dan mempunyai nilai terapuetik yang hebat.
Mengapa perlu mengambil Echi-A?. Mudah sahaja jawapannya, didalam kehidupan kita seharian boleh dikatakan 90-99% makanan akan ditambah MSG (monosodium glutamate atau juga dikenali sebagai sodium glutamate) sebagai penambah perisa kepada makanan tersebut. Mengikut kajian FDA atau United States Food and Drug Administration, MSG selamat untuk diambil pada tahap tertentu tetapi akan menimbulkan simptom astma (lelah) dan pelbagai komplikasi kesihatan. Bayangkan pengambilan secara tetap pada setiap hari sistem darah didalam tubuh akan dijangkiti organisma patogen yang bertoksin.


Echi-A adalah remedi “corrector of blood dyscrasia” yang amat berkesan untuk merawat permasalahan berkaitan ketidaktentuan yang terjadi didalam tubuh terutama kualiti darah seseorang itu. Pelbagai kes yang berkaitan toksin didalam tisu atau darah (sepsis) atau kehadiran organisma pathogen didalam darah atau yang sering disebut sebagai keracunan didalam darah. Kes-kes Erysipelas iaitu infeksi yang terjadi dikulit dan ulcer yang berbau.


Echi-A boleh membantu dan merawat :


  1. Sebagai pencuci darah atau de-tox kepada kes keracunan didalam darah atau darah kotor.
  2. Penyakit kulit yang kronik atau yang tiba-tiba (erysipelas), seperti jerawat, infeksi kulit, ruam, eczema, alergik dan lain-lain
  3. Goitre atau thyroid yang menjadikan mata tersembul (exophtalmic symptoms)
  4. Bagi wanita ia juga membantu mengurangkan keputihan yang berbau.
  5. Masalah haid yang tidak teratur


Remedi ini dianggap sebagai remedi yang luar biasa dan amat dihargai oleh para pengamal dan doktor homeopathy serta pesakit-pesakit yang telah mendapat manfaat dari bunga ini.


Disediakan didalam botol 40ml , cecair berwarna hijau gelap, cara pengambilan 5-10 titis dicampur dengan sedikit air, 3 kali sehari sebelum makan.


Harga : RM80 termasuk penghantaran


No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com