Wednesday, February 17, 2010

KAMAherbs Herba Hebat Bukan Herba MagisBeli guna kredit kad sila guna Check Out:KAMAherbs sudah menjadi bualan di kedai-kedai kopi malah di Koptiam juga, di lobi hotel pun sudah mula terdengar-dengar bisik-bisik para hartawan dan konglomerat yang inginkan stamina mereka seperti mereka sewaktu muda-muda dahulu. Mereka juga sudah cuak dengan “pil biru”, yang boleh membuat mereka “mati di atas perut”.

Tak nak lah saya Dato’… tiba-tiba mati atas perut , keluar TV3”, saya terdengar seorang hartawan yang sedang berbual di lobi hotel terkemuka sewaktu sedang bercuti tempoh hari.”Ko surf internet ada produk baru budak aku bagitau, KAMA apa tah KAMAherbs gitulah namanya, katanya power” Dato tersebut menjawab separuh berbisik. Saya tersenyum sendirian , famous juga KAMAherbs ni yer . Tiba-tiba dicubit oleh isteri “ Ha tu senyum-senyum ada apa tu “. Saya jawab ringkas “syyy nanti abang bagi tau yer”.

Soalan cepu emas yang sering ditanya oleh pembeli ialah “berapa lama nak nak nampak kesan?.” KAMAherbs bukanlah herba yang boleh menjanjikan satu minit atau 1 jam untuk membolehkan anda “beraksi”. Ia adalah rumusan seratus peratus herba-herba hebat bukan herba-herba magis yang dicampur dengan Sildenafil atau Taladafil. Oleh itu ia merawat bukanlah untuk membantu merangsang.Hasil dari maklum balas oleh para pembeli , tujuh puluh peratus (70%), mengatakan mereka mula merasa kesan baik dari KAMAherbs seperti ereksi yang mantap dan bertenaga, tahan lama dari sebelum mengambil KAMAHerbs, penis “bangun” diwaktu pagi setelah beberapa lama ia tidak begitu, kuantiti sperma yang banyak walaupun baru bersama isteri didalam 1-2 hari, sakit pinggang berkurangan atau hampir tidak sakit pinggang langsung sewaktu bangun dari tidur, mudah tidur diwaktu malam, emosi lebih tenang, merasa saiz penis lebih besar dari sebelum ini,mereka merasa perubahan ini selepas satu atau dua minggu (1-2 minggu) mengambil KAMAherbs sebagai makanan kesihatan secara teratur dan kesan lebih pantas sekiranya tidak merokok dan melakukan masturbasi.

Oleh itu saya tidak menggelar KAMAherbs sebagai herba magis tetapi ia adalah herba hebat!!
. Nanti saya akan bercerita kenapa KAMAherbs adalah herba hebat dengan rumusan yang hebat seperti Indian Viagra dan Indian Ginseng dan juga Tribulus.

Kini anda boleh membeli KAMAherbs mengguna kredit kad :

Harga termasuk penghantaran : RM150

Bagaimana hendak pesan dan cara pembayaran tunai di online atau di mesin deposit tunai ? Sila klik sini
6 comments:

 1. betul2 hebat ... nak order lagi la , doc tolong cek di paypal ok :)

  ReplyDelete
 2. sy new dalam benda2 ni..so nak tanya..btl2 tak kamaherbs blh membesarkan zakar?

  ReplyDelete
 3. to lelaki dayus.. memang kamaherbs boleh membesarkan zakar tetapi memerlukan masa kerana kamaherbs bertindak secara semulajadi dengan membina tisu-tisu didalam zakar.. dan ini bukanlah kerja mudah kan.. ada yg memberi feedback telah mendapat pertambahan saiz dalam 1-2 inci selepas 6 bulan

  ReplyDelete
 4. dr..saya ingin tahu bagaimana caranya untuk membeli kamaherb's,saya berada diluar malaysia.dan penghantaran nya sekali..utk pengetahuan dr saya berada di singapura..terimakasih.

  ReplyDelete
 5. Maaf kerana terlalu lambat membalas pertanyaan anda .. untuk membeli kamaherbs bagi pembeli diluar Malaysia, anda perlu menambah RM55 untuk kos courier jadi total keseluruhan RM205 sahaja. Tetapi jika anda ada kawan-kawan yang boleh menerima Kamaherbs terutama di Johor Bahru, tidak ada kos tambahan untuk courier.

  ReplyDelete

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com