Saturday, August 21, 2010

Buasir dan Puasa

PAKEJ REMEDI BUASIR DR.RECKEWEG.


Kerap kali bila bulan Ramadan, gastrik merupakan masalah utama (he he ada juga yang mengambil kesempatan) , tetapi buasir juga kerap terjadi kepada yang menghidap buasir. Kenapa boleh terjadi buasir di bulan penuh Barakah bulan Ramadan?. Kekurangan pengambilan serat dan fiber serta cecair menjadikan najis keras dan menyukarkan pembuangan air besar.

Buasir atau dalam English, disebut piles atau haemorrhoids, memang menyusahkan hidup, ada terasa pedih nak duduk pun susah, nak jalan pun susah, ada yang terasa gatal nak garu macam mana? Terasa pedih menyucuk-nyucuk, perut kembung dan tidak selesa dan yang paling tidak "bes", terdapat buasir berdarah.. aduhai memeritkan.Buasir tidak mengenal bangsa dan darjat keturunan , umur serta lelaki dan wanita. Antara penyakit yang sukar untuk disembuhkan sepenuhnya. Melainkan mengamal diet yang amat teratur san pegambilan ubat serta remedi yang sesuai. Paling kronik pembedahan juga sering dilakukan oleh pengamal perubatan konvensional.Remedi Homeopati Untuk Buasir

Terdapat puluhan remedi yang boleh dipreskripsi untuk pelbagai simptom individu dan pelbagai peringkat buasir yang dideritai. Ia memerlukan "temubual" yang panjang untuk mengenal pasti simptom dan "characteristic" penyakit bagi setiap individu, nampak seolah-olah sukarkan nak berubat dengan kaedah Homeopati.

Saya permudahkan kepada beberapa remedi yang dihasilkan dengan kaedah kombinasi, yang dihasilkan oleh kilang-kilang bertaraf dunia dari Germany, India dan Pakistan. Hasil dari peratusan penyembuhan dan kepantasan remedi untuk meringankan kesakitan saya memilih untuk memperkenalkan PAKEJ REMEDI BUASIR DR.RECKEWEG.

Remedi berbentuk cecair
  • R1 - untuk kes akiut (buasir yang tiba-tiba terjadi), berupaya mengurangkan kesakitan akibat buasir.
  • R13 - amat berguna untuk mengawal pendarahan, kesakitan di rectum (dubur), simptom di mana rectum terasa panas dan gatal.
  • R37 - membantu melembutkan najis dan pada masa yang sama akan membantu menghalang buasir dari terjadi semula.


  • R30 - berbentuk krim (ointment) yang boleh disapu dikawasan rectum untuk mempercepatkan rectum yang terkeluar atau bengkak untuk kecut, juga boleh menghilangkan rasa gatal di rectum.
Harga :

  • Setiap remedi yang diimport dari Germany, didalam botol 22ml seperti R1,R13 dan R37, berharga RM65 setiap satu. Penghantaran adalah percuma.
  • R30 didalam bekas 80gram berharga RM80 dan penghantaran adalah percuma.

Harga Pakej Lengkap :

Harga pakej lengkap R1, R13,R37 dan R30 hanya RM210 jimat RM65 . Cara memesan klik sini

No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com