Saturday, October 23, 2010

Lechitin - Lechitin & Cal.Phos Baik Untuk Ibu Menyusu Bayi


Selepas saya menyiarkan artikel mengenai Lechitin dan Cal,phos, ramai yang bertanya bagaimana untuk memesan produk Homeopathy yang selamat dan tanpa kesan sampingan ini, kini kedua-dua remedi hebat ini sudah bleh dipesan di online. Tambahan pula Lechitin juga berupaya untuk menambah saiz payudara (breast enhancement / breast enlargement) bagi wanita yang ingin mendapat bentuk payudara yang cantik dan menarik, selain untuk menggalak penghasilan susu untuk bayi comel anda mendapat susu ibu, yang telah diiktiraf oleh para saintis sebagai susu terbaik bagi bayi.

Selain dari kedua-dua Homeopathic single remedy ini, terdapat lain-lain remedi Single dan combo untuk pelbagai masalah kesihatan seperti:

 • Remedi Single dan Combo untuk pelbagai masalah kulit
 • Remedi Single dan Combo untuk masalah rambut
 • Remedi Single dan Combo untuk wanita dan lelaki
 • Remedi Single dan Combo untuk masalah pernafasan
 • Remedi Single dan Combo untuk kesihatan mental
 • Remedi Single dan Combo masalah kesihatan umum
Untuk mendapat info mengenai remedi di atas , anda bolehlah email kepada saya dengan menyatakan beberapa simptom penyakit yang anda deritai, atau yang telah dikenal pasti oleh doktor lain contohnya doktor tersebut telah mengesahkan bahawa ada menghidap diabetis atau alopecia atau arthritis, dan selepas itu saya akan mencadangkan beberapa remedi Single atau Combo untuk anda. Sila email ke anwar@solaris-marketing.com atau khairulanwar.mustafa@gmail.com

Informasi Produk

 • 100% persediaan Homeopathy
 • Tidak ada kesan sampingan
 • Jenis tablet manis, yang sedap dan mudah larut di dalam mulut
 • Setiap produk mengguna hanya satu atau Single remedi sahaja.


Rawatan Untuk Ibu Menyusu Bayi Yang Kekurangan Susu.

Indikasi: Dua remedy Homeopathy , “single remedy” Lechitin dan Calcarea Phosporica untuk menambah kuantiti dan kualiti susu ibu. (2 botol berasingan)

Lechitin : Remedi utama untuk menggalak penghasilan susu bagi ibu yang menyusu. Ia bertindak sebagai galactogog, yang bermaksud menambah kuantiti penghasilan susu dari kadar biasa bagi ibu menyusu bayi, malah menjadikan susu ibu tersebut lebih berkualiti dari segi nutrisinya. Ia juga boleh membantu merawat keletihan, individu yang lemah dan sukar bernafas, kehilangan berat badan dan keletihan tubuh secara umum. Lechitin juga amat membantu bagi masalah darah rendah atau anaemia, merawat keletihan akibat sakit yang lama, masalah seksual yang melibat saraf seperti impotensi bagi lelaki dan wanita (neurasthenia) dan sukar untuk tidur (insomnia). Lechitin juga berkemampuan untuk membantu wanita yang berhasrat untuk membesarkan buah dada dengan cara semulajadi.

Calcarea Phosporica: Remedi ini amat membantu mempercepatkan proses yang di mulakan oleh Lechitin. Cal.phos juga membantu menjadikan susu ibu lebih sedap dan tidak terasa masin sehingga bayi tidak suka untuk menyusu. Cal.phos juga membantu merawat kesakitan dan terasa tekanan di kawasan uterine sewaktu penghasilan susu terjadi. Ia juga memberi nutrisi kepada tulang-tulang dan kelenjar. Cal.phos adalah remedy yang baik untuk membantu masalah tulang dan sendi, anemia, tulang yang patah, tulang retak, sakit kepala, sakit saraf, sakit tengkuk, sakit tekak, dan tonsil yang membesar.

Cara pengambilan : Dewasa: 4 dikemam sehingga larut didalam mulut selama beberapa minit, 3 kali sehari 30 minit sebelum makan. Ambil masa lebih kurang 30 minit untuk remedy kedua dan ulang turutan tersebut 3 kali sehari. Kanak-kanak , dosnya adalah separuh dos dewasa.


 • Symptomatic treatment for reduced Lactation in nursing women

Indications: A homeopathic combination pack with two single remedies Lecithin and Calcarea Phosphorica for enhancing lactation.

Lecithin: Lecithin is a chief remedy for enhancing milk production in lactating woman. It acts a galactogog, that is it increases the quantity of milk secretion in nursing women and makes it more nourishing. It is useful in tired, weak people having shortness of breath, loss of flesh and general weakness. It is also useful in anaemia, convalascence, neurasthenia and insomnia.Lechitin It's also being used for breast enhancement with good results of fuller and firmer breasts.

Calcarea Phosphorica: Calcarea phosphorica is useful remedy during lactation. The milk tastes salty and the child refuses breast. There is also weakness with aching and pressing in uterine region during lactation. It helps in nourishing bones and glands.

Directions: Adults: Take 4-5 pellets or tablets orally by mouth and allow them to dissolve in few minutes time. Repeat at least 3 times a day, about 30 minutes before or after food. Similarly take the second remedy after a gap of 30 minutes, make sure to remember the sequence. Children: half of the adult dose.Cara memesan dan membuat bayaran

Harga : Pakej untuk Combo ialah RM130 (jimat RM30), penghantaran adalah percuma


Kuantiti : Setiap botol mengandungi 300-350 biji , di anggar untuk penggunaan untuk 1 bulan.

(Lechitin dan Calcarea Phosporica boleh dipesan secara berasingan, harga setiap sebotol ialah RM80, penghantaran adalah percuma)

Key attributes of homeopathic single remedy Lecithin are Anemia, Convalescence, Debility, Faulty nutrition, Impotency, Neurasthenia, Insomnia, to increase secretion of breast milk in nursing women.

Key attributes of Cell Salt Calcarea Phosphorica are Anemia, Brain fag, Broken bones, Colds, Colic, Fractures, Headaches, Joint disorders, Leucorrhoea, Rheumatism, Stiff neck, Tardy dentition, Throat sore, Tonsils enlarged.

2 comments:

 1. saya nk order set ni(combo set).pastu ubt apa yer yg sesuai untuk menambah berat badan?

  ReplyDelete
 2. Saya cadangkan naufalmuaz ambil Energy Malt. Sedap dan berkesan untuk menambah berat badan. Sila klik like di Facebook Biohomeopati.com untuk diskaun dan tip-tip

  ReplyDelete

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com