Monday, October 11, 2010

Echi-a - Tumbuhan Ajaib
Echi-a – Detox Paling Hebat

Dalam tubuh kita, virus dan bacteria adalah penjahat. Pihak Polis adalah sel darah putih, dan Pasukan Gerak Khas (SWAT) adalah dari sel yang dipanggil phygocytes. Sel-sel ini akan meronda ke seluruh system tubuh di dalam misi khas, menyerap dan memusnahkan substan jahat seperti virus-virus dan bacteria yang boleh menganggu tubuh anda. Proses ini dipanggil phygocytosis, walaupun Pasukan Gerak Khas bertindak cemerlang, masih tertinggal penjahat-penjahat yang bersembunyi yang gagal di kesan dan masih boleh memberi ancaman kepada tubuh kita.

Untuk menangkap dan menghapus penjahat, Pasukan Polis perlu di beri bantuan anggota tambahan, untuk menambah kekuatan pasukan Polis. Ini adalah masa untuk menghantar lebih ramai lagi Polis iaitu phygocytes dan Echinacea adalah bantuan yang diharap untuk menghapus penjahat-penjahat yang masih bebas itu.

“Muka saya mula tumbuh jerawat bermula se awal saya akhil baligh dan sudah hamper berbelas tahun mencuba pelbagai produk, bersyukurlah pada Allah dengan hanya sekali mencuba Echi-a jerawat lama dan baru mula kecut dan kurang, muka berminyak dan kusam pun dah kurang.” Fizah, Kajang


Ada yang menggelar Echinacea adalah "tumbuhan ajaib", tumbuhan botanical yang dihasilkan dengan teknik Homeopathy dan digelar homeobotanical (terdapat juga dalam bentuk serbuk yang bukan mengguna kaedah Homeopathy). Echinacea amat berkesan dan boleh diharap bukan hanya sekadar cerita turun temurun, tetapi dengan bukti kajian saintifik. Para saintis telah mengesahkan Echinacea adalah herba yang bertindak sebagai immunostimulants (aktiviti menambah kuat system immune tubuh).

“Echi-a telah menyelamatkan saya tepat pada waktunya, di hari perkhawinan , muka saya telah bersih setelah mengambil Echi-a, Pulsatilla, BC01, krim CCC dan sabun CCS” Mimie, Ampang.


Tumbuhan yang tumbuh di Amerika Utara, akan merangsang system immune ke tahap yang paling tinggi. Sebelum adanya ubat antibiotic, herba Echinacea merupakan antibiotic yang diguna secara meluas di Benua Amerika.Echinacea boleh menyahtoksik infeksi bacteria sebelum ia merebak ke seluruh tubuh, boleh menghalang selsema, influenza dan pelbagai penyakit, menurut Alison Lee, M.D. Pengarah Barefoots Doctors di Ann Arbor, Michigan. Alison adalah pengamal perubatan Alternatif.
Beliau mencadangkan setiap orang membawa 1 botol cecair Echinacea sebagai herba untuk mencegah selsema pada peringkat awal jangkitan, kerana Echinacea akan menjadi “pembunuh” bacteria dan virus yang paling effektif dan merangsang pertahanan tubuh ke peringkat yang terbaik.

Bila anda mengambil Echinacea, immune system akan memberi respon dengan mempercepatkan penghasilan phygocytosis dan menambah sel darah putih, sebagai pembunuh semulajadi yang memburu partikel asing seperti virus dan bacteria didalam tubuh kita.

Echi-a mempunyai kualiti dan kesan terapuetik :

 • Antiseptik
 • Antiviral (antibiotic)
 • Antifungal (anti kulat)
 • Anti-inflammatory (anti radang)
Membantu pertahanan tubuh untuk membina resistan kepada infeksi, penyakit seperti :

Keracunan darah yang mengakibatkan penyakit kulit yang kronik seperti jerawat, eczema dan alergik

 • Jangkitan Selsema
 • Keputihan
 • Masalah haid yang tidak teratur
 • Dan pelbagai masalah kesihatan.
Info dan Order

2 comments:

 1. detox ne bila nk guna?? selepas penolakan keluar ke sbb klao kite mkn BC jerawat akan tumbuh lebih teruk kan? boleh kan produk2 ne dicampur pakai? ada side effect tak? risau juga sy. :)

  ReplyDelete
 2. detox ini boleh diambil sebelum ambil BC atau diambil bersama-ama produk BC. Tidak ada side effect kerana ubat homeopathy tak ada kesan ubat , pelik kan ubat tapi tak ada kesan ubat? :) ini bermaksud ubat homeopathy tidak mempunyai bahan kimia atau dadah.. semoga jawapan ini dapat memabantu

  ReplyDelete

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com