Produk Untuk Jerawat & Parut

Harap maaf masih dalam proses pembikinan sila SMS 019-3098980 untuk info produk yang tidak tersenarai, anda juga boleh ke email anwar@solaris-marketing.com

 Aquifolium® Set -Remedi Oral (Minum) dan Krim Malam

Untuk rawatan Akne (*acne) dan Jerawat Hitam (Comedones)
Remedi Oral (Titis) dan Krim 

Aquifolium® Oral (Titis) dan Krim, ialah remedi yang ideal untuk merawat infeksi kulit akibat dari akne, blackhead (tertutup dan nampak hitam) dan whitehead (terbuka dan bernanah)
Aquifolium® telah digunakan oleh kebanyakkan ahli rawatan kulit dan pakar kulit kerana ia selamat, berkesan, tidak menyakitkan, senang diambil dan tanpa kesan sampingan atau kesan sampingan yang teruk.
Ia merawat kulit dan parut, kesan berlubang atau merah kemerahan pada kulit yang telah dijangkiti. Malah ia menghalang dari terjadi serangan berulang pada kuli tersebut. Juga baik untuk merawat parut-parut.
Untuk hasil yang memuaskan Remedi Aquifolium® Oral (Titis) dan Krim perlu diambil seiring.

RM120 Penghantaran adalah percuma Cara pesan dan Bayaran (TIDAK ADA STOK)

__________________________________________________

Echi-A (Echinacea angustifolia)

Blood Detox- Untuk jerawat yang lambat sembuh dan keseluruhan sistem darah di tubuh.

Remedi detox tumbuhan Homeobotanical yang di gelar “corrector of blood dyscrasia.”, dyscrasia bermaksud keadaan (darah) yang tidak sihat. Echi-A akan bertindak sebagai "tukang baik pulih" darah yang bermasalah sehingga menggangu sistem tubuh sehingga terjadi jerawat bernanah dan lambat sembuh. Ia juga digelar remedi "cure all" oleh penduduk asal Amerika. di Amerika sendiri Echinacea merupakan antara herba paling dipercayai kesan untuk menyembuhkan pelbagai penyakit. 

Beberapa makmal ujikaji telah mengesahkan Echinacea mengandungi bahan aktif semulajadi yang boleh membantu menguatkan sistem imunisasi, mengurangkan kesakitan, mengurangkan keradangan dan mempunyai kesan penstabilan hormon. Herbalist profesional akan mencadangkan Echinacea untuk masalah keracunan darah, masalah pundi kencing, kulat di vagina dan keputihan, resdung, pelbagai masalah kulit yang lambat sembuh dan pelbagai masalah lain. Echinacea juga boleh didapati didalam bentuk krim. 

RM80 - Penghantaran adalah percuma Cara pesan dan Bayaran_______________________________________________________________________


Biotherapy Cell Salt - BC01 Acne & Scar

Remedi garam tisu Homeopathy yang amat berkesan untuk merawat masalah jerawat dan menghapus jerawat secara dalaman. Pelbagai bentuk jerawat seperti bernanah, gatal dan lambat sembuh. Amat berkesan jika digabungkan dengan krim CCC, krim Soundarya, sabun CCS dan sabun Merrygold.

RM80 - Penghantaran adalah percuma Cara pesan dan Bayaran_____________________________________________________

 
Biotherapy Cell Salt - BC04 Skin Nutrient With Biochemic Collagen

BC-04 With Biochemic Collagen adalah bertujuan untuk menambah protein yang berkurangan didalam kulit dan menjadikan kulit lebih sihat dan cerah. Ia juga membantu menambah keanjalan kulit agar Nampak segar , menghapus lebihan minyak, menegangkan kulit muka dan memudarkan parut-parut. Amat berkesan jika digabungkan dengan krim CCC, krim Soundarya, sabun CCS dan sabun Merrygold.

RM80 - Penghantaran adalah percuma Cara pesan dan Bayaran


______________________________________________

 Biotherapy Cell Salt - Bc16 Skin Repair Formula

 BC-16 Skin repair formula yang mengandungi kombinasi untuk merawat jerawat, bintik-bintik hitam dan putih (blackhead & whitehead) ,dan detox serta membersih bahan-bahan yang tidak dikehendaki dibawah lapisan kulit seperti nanah,sel-sel kulit mati dan juga untuk alergik kepada makanan atau persekitaran yang tidak bersih. Hasilnya jika individu tersebut mempunyai nanah dan sel-sel kulit mati, akan terjadi penolakan keluar dan menjadikan jerawat tersebut akan lebih teruk buat sementara waktu. Ini adalah kesan positif, tetapi ramai yang tidak tahan dengan situasi ini dan sering panik, tetapi anda perlu bersyukur kerana nanah-nanah dan sel kulit mati itu jika dibiarkan bermastautin di bawah kulit muka anda, secara pastinya satu hari nanti anda berkemungkinan besar akan mendapat kanser kulit. Setelah bahan-bahan yang tidak berguna itu telah ditolak keluar dan formulasi biochemic akan mengimbangi bahan-bahan mineral yang berkurangan kepada paras yang selamat. Oleh itu anda akan memperolehi penyembuhan yang hampir sifar untuk mendapat jerawat semula. Amat berkesan jika digabungkan dengan krim CCC, krim Soundarya, sabun CCS dan sabun Merrygold.

RM80 - Penghantaran adalah percuma Cara pesan dan Bayaran


____________________________________________________________


  • Pakej  1 - BC16, Soundarya dan Sabun Merrygold 
  • Pakej  2 - BC01, Carmino Calendula Healing Cream (CHC) dan Merrygold 
  • Pakej  3 - BC04, Carmino Complexion Cream (CCC) dan Carmino Complexion Soap (CCS)
* Setiap pakej yang mengandungi 3 produk seperti contoh produk BC digabung dengan krim CCC atau Soundarya dan Sabun Merrygold atau CCS semua berharga RM150


Pakej hebat Homeopathy & Biochemic yang lengkap dan hebat mengandungi produk BC Biotherapy Cell Salt atau garam tisu, sering juga disebut sebagai Biochemic yang hebat menangani masalah produksi sebum yang berlebihan, mengimbang hormon dan menolak keluar kotoran dari bawah lapisan kulit.

Testimonial produk ini amat hebat dan ramai yang amat berpuas hati dengan kesan yang lembut tetapi boleh diharap.

Soundarya dan CCC bertindak sebagai krim malam yang bertindak  mengawal, menghapus jerawat, parut dan jeragat dibantu oleh sabun Merry Gold atau CCS yang hebat dengan kesan antiseptik, antibakteria, antioksidan, anti-radang dan berupaya merawat masalah pori yang tersumbat.

Harga: RM150 jimat RM35 hingga RM40, penghantaran adalah percuma. Cara pesan dan Bayaran
Sila nyatakan set pilihan anda, seperti contoh set pilihan anda ialah - Pakej  1 - BC16, Soundarya dan Sabun Merrygold
_______________________________________________________


Krim Soundarya

Krim untuk menghapus jerawat dan parut, krim ini berasaskan minyak. 99% pengguna memberi komen amat positif dengan kesan yang pantas untuk menghapus jerawat dan memudarkan parut. Krim ini juga diguna pada sebelah malam sahaja.
Harga: RM70, Penghantaran adalah percuma Cara pesan dan Bayaran

__________________________________________________________
Merry Gold - Sabun Kecantikkan Homeopathy
Jika membuat perbandingan dengan sabun terkenal yang berharga ratusan ringgit dan jika pengguna telah mencuba sabun Merry Gold mereka akan berkata "mengapa sebelum ini aku tak jumpa sabun ni". Kesannya penyembuhan dengan formulasi bunga-bunga Homeobotanical yang hebat seperti Calendula, Aqui Mahonia, Beberis dan Echinacea. Selamat dan tidak mengelupaskan kulit muka.
Harga : RM40 Penghantaran adalah percuma

Pakej :

1. Sabun Merry Gold dan Krim Carmino Healing Cream (CHC) - RM85 jimat RM25
Cara pesan dan Bayaran

__________________________________________________________
Carmino cream atau Herbal Carmino Calendula Healing Cream (CHC)
Krim hebat untuk mengecut jerawat dan menghapus parut. Krim yang mengguna bahan herba dan tanpa Hydroquinone. 100% persediaan Homeopathy.

RM55 penghantaran adalah percuma
Cara pesan dan Bayaran

______________________________________________________


Carmino Complexion Soap (CCS) RM40. Penghantaran percuma Cara pesan dan Bayaran


Bahan-bahan yang digunakan didalam Carmino Complexion Soap (CCS) adalah sama dengan Carmino Complexion Cream (CCC) tetapi Carmino Complexion Soap (CCS) ditambah Echinacea iaitu bunga yang mendapat nama besar sebagai "pencuci darah" atau "detox" bagi merawat pesakit-pesakit kulit.
 Carmino Complexion Cream (CCC), RM70, Penghantaran adalah percuma Cara pesan dan Bayaran

100% bahan-bahan yang dirumuskan untuk kedua-dua produk ini ialah bebas dari bahan yang berasaskan haiwan tetapi menggunakan bahan-bahan berasas tumbuhan, bunga-bungaan dan sayur-sayuran untuk asas krimnya, bahan-bahan utama ialah Aloe vera, Calendula (Bunga Marigold), Mahonia aqui (tumbuhan yang berbuah beri), Cane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ, Sandalwood oil (minyak beraroma) dan krim yang telus air (berasaskan dari sayur-sayuran).
 
Krim CCC adalah krim malam, amat berkesan untuk mengawal jerawat, memudarkan kesan parut dan terus menghpusnya. Jika pori-pori tersumbat boleh mengguna kaedah ini:

Basuh muka dengan air suam bersama-sama sabun CCS dan sapu krim CCC secara putaran ke seluruh muka dan biarkan semalaman. 

Harga pakej jika ingin membeli kedua-dua produk ini CCC dan CCS hanya RM100, jimat RM10 dan penghantaran adalah percuma Cara pesan dan Bayaran


________________________________________________________________________Banyak kes-kes jerawat yang sukar sembuh telah berjaya untuk sembuh selepas mengambil Pulsatilla terutama bagi kaum wanita, remedi ini dianggap sebagai "remedi wanita" dan boleh merawat pelbagai permasalahan penyakit kaum wanita selain jerawat. Boleh didapati didalam 2 bentuk remedi cecair atau tablet manis yang bentuknya sama seperti produk BC.

Simptom yang ketara ialah bila kitaran haid terjadi, jerawat akan naik dengan banyak, besar, sakit dan gatal.Kadang-kadang mengalami masalah penghadaman. Gadis itu juga mudah mengalirkan air mata walaupun kerana hal-hal yang dianggap remeh, tidak suka pada cuaca sejuk, lebih gemar berada di luar dari berada didalam bilik tertutup. Haidnya biasanya lewat dan agak pekat. Ia juga sering keresahan tanpa sebab dan degupan jantung yang agak laju.

Simptom diatas menjurus kepada Pulsatilla. Pulsatilla atau dipanggil Wind flower dianggap sebagai remedi kaum wanita walaupun ia juga sesuai untuk lelaki seperti masalah resdung.
Tidak semestinya semua simptom seperti diatas adalah sama kepada semua wanita, tetapi memadai jika ia ada simptom seperti:
  • Waktu kitaran haid makin teruk jerawatnya dan ada masalah resdung juga
  • Mudah bersedih, risau tidak menentu
  • Tidak suka cuaca sejuk, dan berada didalam bilik dan lebih gemar berada diluar.
Harga :

Pulsatilla 30 dalam bentuk cecair dan tablet : 

RM80, Penghantaran adalah percuma Cara pesan dan Bayaran


_______________________________________________________________


Gambar produk di atas tidak semestinya sama dengan yang anda terima, kerana kadang-kadang ia berubah bentuk dan bungkusan

SULPHUR CREAM merupakan antara yang terbaik bagi merawat jerawat yang gatal, bernanah dan besar-besar, selain dari penggunaan krim-krim jerawat yang lain seperti Complexion cream (CCC), Aquifolium, Soundarya, Witch Hazel dan lain-lain.

Apa itu Sulphur?
Homeopati mempunyai remedi secara oral (cecair atau tablet) dan juga krim untuk sapuan, hanya perubatan homeopati sahaja yang menyediakan Sulphur untuk diambil secara oral, bagi lain-lain kaedah perubatan Sulphur hanyalah digunakan secara luaran sahaja. Didalam perubatan penggunaan Sulphur adalah bertujuan untuk membunuh bacteria dikulit untuk merawat jerawat, eczema dan psoriasis.
Biasanya selepas 3 minggu, kesan gatal-gatal seperti, spot kehitaman (blackhead) dan jerawat yang bernanah mula kecut, kering. Ada sesetengah individu yang memerlukan Sulphur drop untuk mempercepatkan proses penyembuhan dan ada individu yang hanya perlu krim sahaja. Ini bermakna setiap individu tidak sama proses penyembuhannya. Itulah keindahan homeopati ia merawat individu bukan hanya merawat penyakit!.

Harga :
Krim Sulphur :RM69.90 Penghantaran adalah percuma

Sulphur Drop (untuk minum) : RM80, penghantaran adalah percuma
Cara pesan dan Bayaran (TIDAK ADA STOK)

________________________________________________

Age Defence Sunblock Lotion helps to prevent:
Sunburns     Skin darkening     Appearances of pigmentation and age spots   
Uneven skin tone    Onset of wrinkles and sagging skin

For face & body
Non-greasy
Non-sticky
Sweat & water resistant
Excellent for children

Protect yourself and your family while enjoying the outdoors!

Whether you are out at the beach, swimming, jogging or taking a stroll in the park, it is essential to keep your skin protected.


Harga : RM70 pos percuma (TIDAK ADA STOK)