Friday, May 27, 2011

Rasa Rendah Diri Kerana Berparut?


Promosi - Pembelian pakej krim dan remedi oral (makan) akan mendapat 1 sabun Carmino complexion soap (CCS) PERCUMA

Harga pakej RM140 (jimat RM30 dan dapat hadiah PERCUMA CCS), penghantaran adalah percuma

Buai laju-laju,
Sampai kecut perut,
apa dalam baju?,
Setompok parutJangan marah yer hanya gurau-gurau di pagi Jumaat, pantun di atas adalah pantun kanak-kanak yang di "modified", yang sebenarnya anda semua sudah tahu kan?

Parut jika tersembunyi di dalam baju, bukanlah masalah besar. Pakai baju dah "settle" masalah anda. Tak bestnya bila parut tersebut di muka, di pipi, di lengan, di kaki aduhai terasa anda kerdil jer di sebelah orang ramai. Hasil dari kolaborasi beberapa pakar homeopati, saya telah berjaya menyediakan pilihan untuk anda kembali yakin dengan keterampilan yang bebas dari parut ... Insya Allah.

Bagaimana tu?

Terdapat 2 produk, produk oral (hisap/kemam) yang sinonim dengan perubatan homeopati dan krim topikal untuk sapuan di kulit anda.

1. Homeopathic Combo - For Scar Treatment (hisap/kemam)

2. Bio-T3 Scar Free (Reducer) CreamHarga : RM80, penghantaran adalah percumaApa fungsi Homeopathic Combo - For Scar Treatment dan kesannya?Remedi ini digabungkan dengan beberapa remedi yang telah terbukti dapat merawat pelbagai jenis parut, kutil, dan tahi lalat yang tumbuh seolah-olah daging berlebihan , kombo ini berdasarkan buku Materia Medica homeopathy.

Mengikut konsep klasik homeopathy hanya satu remedi yang akan diberi kepada pesakit mengikut simptom pesakit tersebut, walaubagaimana pun konsep ini jarang digunakan di dalam sesuatu produk. Ini tidak bermakna produk-produk yang mengandungi campuran komplek seperti Homeopathic Combo For Scar Treatment tidak berkesan. Malah remedi kombo akan merawat pelbagai masalah di dalam satu masa.

Remedi ini disediakan di dalam potensi yang rendah untuk mengelak aggravasi (melarat) sesuatu simptom. Ia amat lembut dan perlu untuk di ambil di dalam jangkamasa yang lama kerana tisu-tisu baru yang sihat akan mengambil masa untuk menutup sel-sel kulit mati yang terdapat di parut. Tidak ada jalan pintas untuk mendapat tisu sihat untuk merawat parut. Hanya dengan bantuan applikasi luaran seperti krim akan mempercepatkan proses rejunavasi sel-sel kulit dari luar. Krim yang di maksudkan ialah Bio-T3 Skin Forte – Body Scar Free (Reducer) Cream. Homeopathic Combo For Scar Treatment amat di galakan untuk diguna bersama Bio-T3 Skin Forte Body Scar Free (Reducer) Cream.

Bagaimana pula
Bio-T3 Scar Free Cream bekerja?


Harga : RM90 (50gm), penghantaran adalah percuma

Krim hebat untuk mengurangkan dan seterusnya menghapus terus parut-parut di tubuh. Krim herba yang diperkaya dengan Calendula, Echinacea dan Hydroxproxsilane ( bahan yang diekstrak secara bioteknologi) yang selamat dengan mengguna teknik nano dan tidak mengandungi bahan-bahan dari haiwan.

Krim ini pantas bertindak dan menjadi pemangkin kepada aktiviti enzim yang menghasilkan protein untul mendorong pembinaan tisu baru, menguatkan dan melindungi serat kolagen dan elastin. Protein yang dihasilkan akan menjadikan tisu penyambung (connective tissue) akan bertindak lebih cekap untuk mengawal elastisiti dan tekstur kulit, krim ini juga akan bertindak sebagai anti-penuaan (anti-ageing) kepada kulit.
Kegunaan krim ini:

· Untuk parut di tubuh

· Parut akibat surgery

· Parut akibat kebakaran

· Parut akibat kemalangan

· Strecth mark

· Parut jerawat

Untuk info lanjut email saya di anwar@solaris-marketing.com atau khairulanwar.mustafa@gmail.com atau SMS 019-3098980


4 comments:

 1. Replies
  1. Biasanya parut akan pudar selepas 90 hari, jika parut yang teruk akan mengambil masa juga.

   Delete
 2. berapa lama untuk parut lama boleh hilang?

  ReplyDelete
  Replies
  1. pernah dilaporkan selepas 30 hari parut sudah pudar.

   Delete

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com