Tuesday, June 7, 2011

biohomeopati.com
Assalamualaikum wbt..

Kerap kali pembaca blog homeopathy2u akan merungut, pening kepala, tak tahu macam mana nak surf blog ini yang agak kelam kabut susunannya. Hendak membaca artikel atau ingin memesan remedi pun amat payah kerana tidak ada "products page" yang khusus.

Saya pun nekad beli domain dan hosting baru, maka lahirlah biohomeopati.com seperti gambar di atas. Para pembeli diharap dapat membuat pembelian di biohomeopati.com (bagi produk yang tersenarai di "products page). biohomeopati.com mempunyai products page yang tersusun. Walaupun belum siap 100%, semua fungsi web seperti "cart" dan borang pertanyaan sudah berfungsi 100%. Saya akan upload ke semua produk ke biohomeopati.com dengan seberapa segera..insya Allah.

Jika remedi atau produk yang anda cari tidak ada di biohomeopati.com atau belum terdapat di products page. Anda boleh sms saya ke 019-30 989 80 atau 017-22 444 27.

Anda masih boleh mengguna blog ini, masih aktif dan berfungsi. Di sini infonya lebih padat. Mana tak padatkan, banyak artikel dan info telah saya upload ke sini sejak sekian lama. Lama suda saya "memblogging" di homeopathy2u, semenjak 2006.. wow sudah 5 tahun tu!!.

biohomeopati.com sudah siap 30%, tetapi untuk memesan dan info ringkas setiap remedi sudah boleh dilihat di biohomeopati.com. Kalau tak berniat untuk membeli pun lawat-lawatlah ke biohomeopati.com, paling-paling pun anda boleh memberi komen atau klik LIKE di laman Fan Page biohomeopati.com. Teguran membina dari anda amat-amat-amat (3x tu hehe) dihargai.

Terima kasih kerana memberi sokongan.. anda semua memang best!!

No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com