Wednesday, November 9, 2011

Ubat Keputihan


Sebelum Inner Cure mula dijual, seorang suami telah menghantar SMS kepada saya. Tujuan hanya satu kerana tidak tahan bau kemaluan isterinya yang amat meloyakan. Bau hanyir amat ketara sewaktu hubungan intim,  sehingga menjejas nafsunya. Berbincang secara terbuka mengenai masalah bau yang tidak menyenangkan itu, pasti isterinya akan kecil hati dan merajuk, tetapi dia sudah tidak tahan dengan bau hanyir yang menusuk hidungnya setiap kali bersama isterinya.


Bau hanyir tersebut bukan hanya terbau sewaktu melakukan hubungan intim sahaja tetapi akan terbau sesekali bila dia duduk bersebelahan isterinya. Pelbagai pencuci wanita telah digunakan tetapi hanya sementara waktu sahaja, masalah masih sama dan tetap hanyir.


Sehinggalah dia terbaca artikel Leucorrhoea atau Keputihan yang di post pada 24 Oktober lepas. Si suami terus memesan Inner Cure untuk si isteri tersayang. Harapannya amat mudah untuk memulihkan si isteri tersayang dan juga mengembalikan suasana keintiman yang romantis seperti "dolu-dolu" katanya. 


Dengan izin-Nya, lebih kurang dua minggu selepas isterinya mengambil Inner Cure, bau hanyir semakin berkurangan. Lelehan keputihan yang sering membataskan pergerakkan si isteri juga semakin berkurangan. Warna lelehan atau discaj juga semakin jernih jika dibandingkan sebelum ini warnanya seolah-olah kehijauan akibat infeksi yang terjadi akbat toksin yang berlebihan di tubuh isterinya.


Fakta : 
Secara Ringkas Punca Keputihan
Keputihan akan terjadi  bila toksin berkumpul didalam tubuh akibat dari diet dan pemakanan yang tidak teratur dan tidak sihat. Kegagalan organ yang biasanya menghapus atau menyah toksik  seperti kulit, hati, paru-paru dan buah pinggang akan mengakibatkan toksin tersebut akan mencari jalan keluar dari tubuh. Maka terjadilah discaj keputihan yang akan keluar melalui uterus dan mucous membrane (kulit lendir)  yang dipanggil keputihan.
Jika terdapat lelehan atau discaj yang disertai nanah, berbau busuk, berwarna seperti  krim (kekuningan), dan sedikit kehijaun. Kes seperti ini disifatkan sebagai kes yang perlu diberi perhatian dan memerlukan ubat serta remedi untuk mengawal lelehan yang tidak dikehendaki ini. 
Simptomnya hanya sekadar lelehan keputihan yang berlendir, seolah berbuih dan melekit dan berwarna serta berbau.Terdapat beberapa simptom penting yang mungkin terdapat, 
 • Trichomonal vaginitis – berbuih, lelehan kekuningan adalah simptom utama. Merasa gatal-gatal.
 • Monolial vaginitis – biasanya akan terjadi kepada pesakit yang menghidapi kencing manis atau mengandung atau pengambilan antibiotik atau pil perancang keluarga.
 • Cervicitis –  pesakit ini biasanya akan disertai dengan sakit pinggang
Mujurlah si suami seorang yang penyabar dan penyayang, berusaha mencari jalan penyelesaian secara sihat, bukan menurut kata hati sehingga berlaku perceraian hanya kerana keputihan!.


KLIK SINI untuk order

2 comments:

 1. salam,sy nak tny ade berape tablet 1 botol n cara pemakanan..kalau dah okay, kena teruskan mkn atau blh stop?

  -mira-

  ReplyDelete
 2. Tablet tidak dikira secara kuantitinya tetapi ditimbang berat iaitu 80gram. Tetapi saya pernah mengira kuantitinya diantara 340-350 biji setiap botol. Dos 4 biji dikemam/hisap sewaktu perut kosong 3-4 x sehari.

  Jika sudah ok dicadang kan ambil 1x sehari Sehingga 6 bulan

  ReplyDelete

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com