Monday, October 31, 2011

Berpindah Ke Pejabat BaruAssalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua,


Semoga anda semua sihat-sihat dan ceria-ceria selalu hendaknya.. Saya memohon maaf sangat-sangat kerana  banyak juga email yang lambat berbalas, bukan tak sudi balas email-email tersebut tetapi agak kelam kabut sedikit minggu ini dengan proses berpindah ke pejabat baru. Tak la jauh sangat dari lokasi dulu cuma kali ini saya berpindah ke Bandar Baru Bangi, berhampiran Hotel Bangi Lanai, Kolej Professional Teknologi Mara (KPTM) , MFI dan UniKL untuk memudahkan bagi yang ingin datang sendiri ke pajabat kami untuk membeli "direct" tanpa perlu tunggu posmen yang kadang-kadang semput hehe..


Ini alamat terbaru jemputlah datang tapi belum "settle" lagi, papan tanda pun belum siap dan  masih bersepah lagi, tapi tak mengapa janji hajat anda tertunai kan. Alamat seperti berikut;


Homeopathy dan Biochemic Solaris
No.15A Pusat Komersial Teras Jernang
Jalan Jernang Jaya 1, Taman Jernang Jaya
43000 Bandar Baru Bangi Kajang 
Selangor.


Disebabkan rumah kedai baru siap, "line" telefon belum ada tak taulah berapa lama kena tunggu sampai pihak TM tarik kabel untuk talian tetap termasuklah Streamyx, tu yang sedih tu kenapa la TM tak sediakan line siap-siap ek? Tidak mesra pelanggan betullah kan, apa la salahnya setiap perumahan atau Pusat Komersial yang baru dibina akan disyaratkan "mesti" TM menyediakan talian tetap sebagai "pakej" bersama-sama untuk menjadi pra-syarat kelulusan CF. Jadi terpaksalah para usahawan menggunakan telefon bimbit .. kalau nak fax terpaksalah cari kedai yang menawarkan perkhidmatan fax. Sabar je la kan .... SMS atau call lah 019-3098980 atau 017-2244427 yer kalau perlukan bantuan untuk sampai ke pejabat kami.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com