Tuesday, October 30, 2012

R55 Dr Reckeweg, Cantik Luar dan Cantik Dalaman


R55 Dr Reckeweg Remedi Universal

 Salam Aidil Adha kepada semua, semoga anda dan keluarga sentiasa ceria. Jangan makan sup gear box banyak sangat ok hehe ..nanti sakit jantung pula .. jika anda terasa pening-pening kepala cepat-cepatlah pergi jumpa doktor untuk pemeriksaan tekanan darah.

Kali ini saya ingin bercerita mengenai “hero yang tidak didendangkan atau unsung hero”. R55 adalah remedy “multi purposes” untuk pelbagai kegunaan bagi kaum wanita atau lelaki. R55 adalah produk keluaran Dr Reckeweg yang terkenal di seluruh dunia, formula-formula yang digabungkan di dalam satu botol ini amat hebat dan mendapat pengiktirafan daripada doktor Alopati dan pengamal perubatan alternative lain.

Sepanjang saya menjadi pengamal,  feedback dari kaum wanita lebih memberangsangkan, telah banyak SMS dan email yang membuatkan saya mengelar R55 adalah "unsung hero". Ini bukan bermakna tidak “menjadi” bagi kaum lelaki. Cuma kaum lelaki ni tak suka kongsi cerita. Contoh terbaru seorang lelaki yang mengalami kemalangan yang agak parah, di mana tulang punggungnya telah patah. Ibu beliau meminta saya untuk mencadangkan remedi yang terbaik untuk anaknya..... saya tanpa berfikir panjang R55 adalah remedi yang perlu di ambil sepanjang tempoh surgery dan selepas surgery untuk memasukkan besi ke punggung anaknya,....... Subhanallah selepas 3 minggu walaupun dengan bantuan "standing aid", anaknya sudah boleh berdiri tegak tanpa memegang standing aid tersebut.


Kenapa R55 saya gelar sebagai “unsung hero”?

Sekiranya anda mengalami masalah penyakit yang tidak pasti puncanya, saya akan cadangkan R55 sebagai remedy permulaan untuk anda ambil. R55 mengandungi formula yang sangat hebat dan merangkumi perlbagai masalah tubuh bermula dari sistem darah, saraf sehingga ke tulang.

Malah amat membantu para ibu yang telah melahirkan anak tidak kiralah baru atau sudah bertahun-tahun lamanya, R55 masih mampu memberi kesan yang sangat baik. Contohnya Puan Nor dari Terengganu yang tercari-cari suplemen untuk dirinya yang telah melahirkan 4 orang anak. Saya mencadangkan Puan Nor untuk mengambil R55 secara berterusan selama 3 bulan berturut-turut. Selepas 3 bulan Puan Nor membuat pesanan untuk dirinya dan adiknya. Komen beliau selepas 3 bulan dia terasa tenaganya seperti di zaman remaja dan suaminya pula membuat komen yang cukup membanggakan. Mana tidak bangga bila suami dia komen, payudara dan pinggulnya semakin mantap.Formula R55
-
Arnica: Acts on the arterial system, regularizing effect on the blood circulation, eliminates stoppages.
Belladonna: Against inflammation.
Calendula: especially in contusion.
Echinacea angustifolia: Against inflammation and septic complications.
Hamamelis: Bleeding and venous stasis.
Rhus toxicodendron: Consequences of overexertion and dislocation.
Ruta: Unduly strenuous efforts.
Symphytum: In fracture.

R55 sangat hebat untuk merawat pelbagai masalah kecederaan lama dan baru seperti kecederaan akibat kemalangan, surgery, kecederaan sewaktu bersukan, pembedahan sewaktu bersalin, cedera akibat tembakan atau senjata tajam, setiap kecederaan yang mengalami pendarahan dan lain-lain.Kecederaan sewaktu bersukan


Dos pengambilan:

-          Kes kecederaan akiut (acute) : ambil 10-15 titis dan dicampur dengan sedikit air setiap 10 minit
-          Kecederaan melibatkan tulang, ambil remedy setiap ¼ jam, hari kedua setiap ½ jam dan hari ketiga setiap jam, selepas itu 3-6 kali sehari sebelum makan setiap hari, 10-15 titis.
-          Selesema atau masalah jantung (akibat kerja kuat), ambil ubat-ubatan klinik biasa dan selang seli dengan R55 3-6 kali sehari.
-          Untuk suplemen 15 titis dicampur dengan sedikit air 3 x sehari sebelum makan.

Remedi yang boleh di ambil bersama atau susulan


-          R3 untuk merawat otot jantung yang lemah
-          R6 untuk merawat symptom jangkitan sehingga mengakibatkan demam
-          R11 untuk masalah rhuematik (saraf-saraf seperti sakit pinggang)
-          R46 kecederaan di tangan
-          R16 masalah migraine dan neuralgia (masalah kesakitan di saraf)

Saya berharap artikel ini mampu untuk memberi info dan manfaat kepada anda, keluarga dan sahabat handai 

 

No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com