Monday, November 5, 2012

Vita-C R15 Dr.Reckeweg - Tonik Untuk Saraf
Di zaman serba mencabar dengan pelbagai komitmen yang perlu di tepati,  akan menjadikan seseorang itu akan mengalami tekanan, keletihan tubuh dan fizikal dan akan menjurus kepada depresi atau stress. Depresi pula akan menjadikan individu tersebut akan mengalami komplikasi seperti susah untuk tidur malam atau insomnia, sakit kepala dan kegagalan sewaktu perhubungan intim, hilang selera makan dan pelbagai komplikasi kesihatan seperti tekanan darah tinggi atau pun tekanan darah rendah.

Ada kajian menunjukkan, kitaran haid yang terganggu sehingga menjadi punca utama kepada  ketidaksuburan bagi wanita ialah depresi. Keturunan telah jatuh di tempat kedua, ini menunjukkan depresi amat bahaya jika tidak dirawat dengan segera!Seringkali saya sarankan kepada mereka yang alami depresi, insomnia dan terlalu kurus untuk mengambil Vita-C R15 bersama dengan R95 Alfalfa Tonic with Ginseng. Begitu juga yang inginkan kulit yang cantik dan menawan atau yang mengalami masalah kelemahan seksual. Indikasi yang tercatat pada label tidak semestinya menceritakan segala-galanya melainkan ada yang tahu mengenai khasiat tambahan sesuatu produk homeopathy seperti Vita-C R15.

Formula Vita-C R15 bertujuan untuk melegakan apa jua masalah yang terjadi kepada saraf-saraf. Sebab itulah ia di panggil “tonik”. Tonic secara perubatan bermaksud, melegakan ketegangan yang berterusan, melegakan pengecutan (spasma otot) otot. Tonik ialah persediaan yang mempunyai bahan terapuetik untuk meningkat tenaga dan mencetus rasa selesa.

Indikasi 

Vita-C R15 membantu melegakan;

1.    Kepenatan dan kelemahan saraf (nervous exhaustion, nervous weakness)
2.    Kerisauan tanpa sebab
3.    Insomnia (tidak boleh tidur) akibat konflik hidup,
4.    Sakit kepala,
5.    Mudah penat,
6.    Neurasthenia (gejala psikologi dan fizikal termasuk kelesuan, iritabiliti, pening dan sakit kepala),
7.    Tiada tenaga atau lemah dan tidak mampu untuk fokus kepada tugasan

Dos : 1 sudu teh 3 kali sehari pada awal pengambilan, dos di kurangkan kepada 2 kali sehari dan 1 kali sehari selepas simptom sudah pulih.

Jika ingin memesan, buat masa ini ada promosi sempena 7 TAHUN saya di online, sila biohomeopati.com untuk membuat pesanan.No comments:

Post a Comment

Komen-komen dan testimonial anda amatlah dihargai
Visit : www.solaris-marketing.com